Terveisiä harmaasta ja sateisesta Tukholmasta! Juu kelit ei oikein suosineet. :/ Ihan kivaa kuitenkin oli olla pitkästä aikaa perheen kanssa yhdessä jossain. Se suunnittelemani ostos reissu kylläkin jäi aika minimaaliseksi. Tarkoitus oli siis kierrellä koko päivä kaikissa ihanissa pikku putiikeissa, mutta perheellä ei ilmeisesti ollut ihan sama mielikuva Tukholman reissusta. TopShopin kuitenkin pääsin tarkistamaan. :) Sekin oli kuitenkin aika pettymys...Vaatteiden hinta-laatu suhde oli aika huono. Vaatteiden materialit olivat tosi huonoja ja niistä huomasi, että muutaman pesun jälkeen ne ovat joko kutistuneita tai menettäneet mallinsa. :( Kaikenlisäksi normaalista yksivärisestä topista joutui pulittamaan melkein kaksikymppiä. Matkaan tarttui kuitenkin yksi valkoinen t-paita, jossa oli sellainen hauska leikkaus. En osaa selittää... :``D En voi laittaa kuvaakaan kun mun kamera jäi iskän reppuun ja tietenkin sillä on se nyt töissä mukana. Paidalla oli hintaa 18 €, mutta onnekseni äippä suostui maksamaan sen. Muuta en maista ostanutkaan.
   Kierreltiin siellä vanhassa-kaupungissa jalat märkinä. Kirottu vesisade!! Onneksi mukana oli uusi H&M:n sateenvarjo. :) Ei sitten viitsitty kauhean kauan sielläkään pyöriä kun vesisade vain yltyi. Palattiinkin laivaan jo pari tuntia ennen laivan lähtöä. Laivasta ostin tietenkin ison läjän karkkia! :D Kosmetiikka-kaupasta ostin uuden meikki voiteen ja Jennifer Lopezin Live- hajuveden. Olin aiemmin ajatellut ostavani Moschinon Funny-tuoksun, mutta päädyin kuitenkin tähän. Äippä sitten ihastui siihen Moschinoon ja osti sen vähän niinkuin meille yhteiseksi. :)

1793001.jpg
kuva täältä

1793022.jpg
kuva täältä

Tuli vähän tylsä postaus, mutta huomenna sitten niitä Tukholman kuvia ja muuta. Laittakaahan juttutoiveita. :) Nyt syömään tortilloita ja sen jälkeen suur siivous...